Højelse Skole er en dejlig skole, som ligger i landlige omgivelser med tid til ro og fordybelse. Skolen har ca. 250 elever elever og 21 dygtige lærere. Til skolen hører SFO 1-2-3, som har fine tilbud om fritidsaktiviteter for børnene og et stabilt og kreativt personale.

Højelse Skole har tradition for pædagogisk udviklingsarbejde, bl.a. læseløft, den virtuelle skoletaske, flipped-classroom, genrepædagogik samt udveksling og samarbejde med skoler i andre lande. Højelse Skoles størrelse gør, at der ikke er langt fra ide til handling. Kommunens andre skoler har brugt erfaringerne fra Højelse Skole i deres arbejde. Skolen har flotte musiktraditioner og satser på sundhed, kost og motion og udvikling indenfor det naturvidenskabelige område.

Højelse Skole har nogle af Køge kommunes bedste resultater i forhold til karaktererne ved afgangsprøven. I juni 2014 lå gennemsnittet ved folkeskolens afgangsprøve for Højelse Skole på 7,3. Skolen har en kompetent ledelse, engagerede og kvalificerede lærere og velfungerende klasser. Skolen er fagligt dygtig og arbejder fremadrettet med en høj pædagogisk udvikling.

Højelse Skole har 1-2 klasser på alle klassetrin. Den gennemsnitlige klassekvotient er 20,3 og der er en stærk, engageret forældregruppe, som støtter op i hverdagen.

Læs mere om skolen HER eller ring på 56 67 27 60.