ET LOKALSAMFUND I VÆKST
Lille Skensved har som stationsby direkte togforbindelse til Køge og Roskilde, og byen ligger desuden tæt på den kommende Køge Nord station og ikke langt fra det nye supersygehus. Med en fremtidig hurtig togforbindelse til København på bare 20 minutter, udvidelse af Køge Sygehus til regionens supersygehus, som forventes at afføde op mod 7.000 nye arbejdspladser, ny uddannelsesby Campus Køge og færdiggørelse af motorvejsudbygningen helt ned til Solrød S i 2015 er der fantastiske muligheder for at skabe vækst  og herved styrke et allerede blomstrende lokalsamfund.

Køge Kommune er lykkedes med at få den nye jernbane forbi Køge. Det er en kæmpe succes. Stationen er den eneste station i Storkøbenhavn, udover Ny Ellebjerg, Høje-Taastrup og Københavns Hovedbanegård, som forbinder højhastighedstog, regionaltog og S-tog fra en og samme station. Det giver fantastiske forbindelsesmuligheder til de omliggende byer og til Hovedbanegården. Desuden er der nem adgang til en ottesporet Køge Bugt motorvej.

Området er især attraktivt for børnefamilier og unge par, der påtænker at få børn, fordi der er en skole inden for kort afstand med sikre cykelveje og kort afstand til station, hvilket giver mulighed for at flytte ud fra København til grønne områder og stadig have gode transportmuligheder til København. Med den nye jernbane bliver området endnu mere attraktivt – hvilket giver nye fantastiske muligheder for at skabe et endnu mere bæredygtigt og aktivt lokalsamfund. Hvor finder man ellers et hus 20 minutter fra København med boligpriser, der er til at komme i nærheden af for førstegangskøbere, i et attraktivt og velfungerende lokalområde med en rigtig god daginstitution og en af kommunens bedste skoler?