Lille Skensved, Højelse og omegn er et velfungerende og ressourcestærkt lokalsamfund med et rigt erhvervsliv med frisør, fodklinik, Dagli'Brugs, bager, slagter, mekaniker, benzintank og meget mere. Der er også mange dygtige lokale håndværkere i området, som kan hjælpe med snedker- og tømrerarbejde, VVS, gas og el, kloak etc.

DAGLI'BRUGS
Vores Dagli'Brugs er en vigtig medspiller i lokalsamfundet, og deltager aktivt i byfester, fastelavnsfester og andre begivenheder i området.  I den lokale Dagli'Brugs kan du også hente håndkøbsmedicin, og medicin, der er udstedt ved recept. Her kan du også sende og hente postomdelte pakker.

LÆGE OG TANDLÆGE
I Lille Skensved finder du både læge og tandlæge. Lægerne i Lille Skensved har 4 fastansatte læger og en uddannelseslæge, som er tilknyttet i et halvt år ad gangen. Læs mere om Lægerne i Lille Skensved HER eller ring på 56 16 90 35. Tandlægerne i Lille Skensved er en travl moderne digitaliseret klinik, der lægger vægt på kvalitet omhu og god service. Læs mere om Tandlægerne i Lille Skensved HER eller ring på 56 14 24 30.

DYREKLINIK
Højelse Smådyrsklink har mange års erfaring i håndtering og behandling af alle slags dyr, men koncentrerer os mest om familiens kæledyr, hunde, katte, kaniner etc. Højelse Smådyrsklinik ligger i Lille Skensved i skøn natur. Læs mere om Højelse Smådyrsklink HER.

Ved siden af Højelse Smådyrsklinik finder du Højelse Hesteklinik. Her beskæftiger de sig udelukkende med heste. Hestedyrlægerne Michael Sinding, Steen Bo Larsen og Vibeke Fuglbjerg lægger har stor ekspertise indenfor al reproduktion, embryotransfer, ortopædi, halthedsdiagnostik og almen hestepraksis. Læs mere om Højelse Hesteklinik HER.

HØJELSE VINKÆLDER
I Højelse meget tæt på Kirken finder du Højelse Vinkælder. Her finder du en hyggelig vinbutik med personlig betjening og et stort udvalg af gode vine. Der er lidt for en hver smag. I Højelse Vinkælder kan du også holde større fester, bryllup, runde fødselsdage, dåbsfester og konfirmationer. Læs mere om Højelse Vinkælder HER.

FRU HANSENS CHOKOLADE
I Assendrup finder du vores egen chokoladebutik, hvor de laver hjemmelavet chokolade helt fra bunden. Fru Hansens håndlavede Chokolade befinder sig på den gamle romantiske bindingsværkgård Norddal fra 1837. Du finder chokoladeværkstedet og butikken midt imellem landsbyerne Assendrup og Store Ladager ikke langt fra Køge. Læs mere om Fru Hansen Chokolade HER.