Vi er kommet lidt længere i programmet for vores Danmark Dejligst festival i Lille Skensved den 24. juni.

Vores dejlige by Lille Skensved og en del lokale foreninger er klar til at afholde en af Danmarks største havefester.

Musikprogrammet for dagen vil være en god blanding der rammer musikelskeren og koncertgængerne lige i hjertet.

Kunstnerne som Rasmus Nøhr, Zididada, Bo Evers blandet med lokale bands Rosewood og Replicators spiller på festivallen, men scenen gæstes også af upcoming bands fra Køge Musikskole. For de mindste vil Jungle Jim optræde med sit musikshow og trylleshow.

Danmark Dejligst er ikke kun musik, men også aktiviteter rundt om scenen. De lokale foreninger vil stå for boder med slik, kage, kaffe osv. Derudover vil der foregå en masse indslag for både børn og voksne i alle aldre hele dagen. Der er mulighed for at købe mad og drikke – og så er der masser at tid til at slå en sludder af med naboerne til byfesten.

Zididada – du kan helt sikker huske denne her: Zididada Day

Rosewood – som er noget så sjældent som et akustisk pop/rock band har lovet at spille til Danmark Dejligst den 24. juni i Lille Skensved. Tjek dem ud her.

Replicators er flok rutinerede drenge som alle vil give hvad de har, for at levere en fed oplevelse til festivallen. repertoiret er bredt – og det svinger! Tjek dem ud her.

Jungle Jim: Han er Danmarksmester i trylleri, han er vild med at give børn en spændende og sjov oplevelse – og kommer han til Lille Skensved den 24/6 til Danmark Dejligst. Først laver han musikshow for de små og så trylleshow for de lidt større. Han tager sin abe med. Sæt nu et stort kryds i kalenderen – Det bliver sjovt.

Vi glæder os til at se dig.