Kære Lille Skensved, Højelse og omegn – det er lykkedes os at få “Danmark Dejligt” til Lille Skensved. Sæt stort kryds i kalenderen allerede nu. Det bliver en smuk festival. Vi glæder os meget til at se jer alle.

Vores dejlige by Lille Skensved og en del lokale foreninger er klar til at afholde en af Danmarks største havefester. “Danmark dejligst” er en GRATIS endags musikfestival for alle.

Musikprogrammet for dagen vil være vil være en god blanding der rammer musikelskeren og koncertgængerne lige i hjertet. Kunstnerne vil være en blanding af Rasmus Nøhr og andre etablerede kunstnere, men scenen gæstes også af up-coming bands fra hele landet og lokale musikere.

Danmark Dejligst er ikke kun musik, men også aktiviteter rundt om scenen. De lokale foreninger vil stå for boder med slik, kage, kaffe, is, osv. Derudover vil der foregå en masse indslag for både børn og voksne hele dagen. Der vil noget for børnefamilierne, for de der elsker god mad og drikke og for dem, der godt kan lide at slå en sludder af med naboerne til byfesterne.

Sæt stort kryds i kalenderen allerede nu. Det bliver en smuk festival. Vi glæder os meget til at se jer alle.