Borgerforeningen arrangerer sammen med de lokale foreninger en fantastisk dag og aften når vi byder velkommen til gratis festival med forskellige bands og anden underholdning den 24/6-2016 fra kl 14-23.

Dagen arrangeres sammen med Danmark Dejligst som spiller rundt omkring i Danmark i løbet af sommeren. De kommer med landskendte bands (Rasmus Nøhr, Zididada, Bo Evers mfl.), scene, øl og madvogn og står for dele af den praktiske forberedelse. Resten er op til Borgerforeningen og de lokale foreninger som blandt andet skal stille med mere end 100 frivillige og sørge for betjening i boder, oprydning efter festivalen mm.

I den forbindelse har vi brug for erhvervslivets support til at bakke op og bidrage med sponsorater til at dække mange af de udgifter som følger med, herunder kan nævnes oppyntning, forplejning til de frivillige, leje af toiletter, rengøring, oprydning, markedsføring, gimmicks og meget mere.

Bliv festivalssponsor og støt det lokale foreningsliv!
Derfor tilbyder vi nu at I kan blive Festival sponsor:
Guld sponsor: >2500kr • Sølv sponsor: + 1000 kr • Bronze sponsor: 500kr + moms
Som sponsor vil du få mulighed for at stille et skilt op på festivalpladsen ved Lille Skensved Stadion, blive nævnt på de sociale medier og sammen med markedsføringen. Det vil være den største begivenhed i Lille Skensveds historie og vi forventer 2-3.000 publikum fra lokalområdet og Køge. Se mere information på Facebook (søg på Danmark Dejligst Lille Skensved) eller på www.danmark-dejligst.dk.

For sponsorat kontakt formand for Borgerforeningnen Lille Skensved, Højelse og omegn,
Peter Juul senest 10/6: pjuul23@gmail.com mobil: 20656899